: Mimo wielkości samochodu, radzi sobie z gabarytami. Auta nie używam do "wyścigów", więc nie narzekam.
na obniżenie oceny wpłynęło kilka denerwujących szczegółów m.in. świst powietrza od strony kierowcy (być może dotyczy to tylko mojego egzemplarza), wolne działanie skrzyni zautomatyzowanej
W mojej ocenie wystarczająca moc i dynamika.
Zbyt długa zmiana przełożeń.
Bez zarzutów.
Denerwujący świst powietrza, mała sztywność nadwozia widoczna szczególnie przy jeździe po głębokich dziurach.
Wszystko jak trzeba.
Przełącznik Eco Off mógłby być w innym miejscu.
Mam wersje bez dodatkowej klimatyzacji na drugi rząd siedzeń - wentylacja i ogrzewanie działa tak jak potrzeba.
Dosyć miejsca dla kierowcy i pasażerów. Mam zainstalowany fotelik dla dziecka do jazdy tyłem, za siedzeniem pasażera i powoduje on, że na przednim fotelu jest mało miejsca. Warto dokonać przymiarki przed zakupem. Ja tego nie zrobiłem.
Może być.
Rozsądne. Na razie wymieniam tylko to co się wyeksploatowało tj. olej, filtry, tarcze i klocki z przodu. Jedynym elementem, którego ceny nie rozumiem jest żarówka long life do kierunkowskazów z przodu - cena, jak za żarówkę, powala, a zamienniki mają nieco inny trzonek.
Dobry stosunek jakości do ceny.
Od czasu do czasu nie składa się prawe lusterko.
Na razie nie wystąpiły.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 HDi 109KM 80kW