: Niesamowicie komfortowe auto. Nie jezdzilem niczym lepszym. Nie czuje dziur ani nierownosci. Moja zona ma mercedesa C220 z 2008 i to jest drezyna w porownaniu z Cytryna.
Układ elektryczny
Tak wygodnym autem nigdy nie jezdzilem. Mam wersje combi wiec jest pakowny, duzo fajnych schowkow. Nastepny tez bedzie citroen na pewno z hydro jak beda, ale tym pojezdze dopoki nie zgnije. Jest za fajny na zmiane.
Fajny dieselek. Cichy oszczedny, swietny dzwiek przy zmianie przelozen w automacie w trybie sport.
Automat. Niesamowita wygoda. Troszke szarpie przy redukcji ale nie wiem czemu. Olej wymieniam co 2 lata.
Mega wytrzymala karoseria. Przy zderzeniu z betonowym slupem mam tylko lekkiego wgniota na masce. Maska z aluminium.
Troche jak Hummerze czyli jak dla mnie bomba.
Wszystko pod reka, przelaczniki czytelne. Mnostwo udogodnien z podgrzewanymi fotelami wlacznie
Tani w eksploatacji. Za amortyzatory do hydro przod zaplacilem 1400 zl. za komplet nowych oryginalnych. Tu prawie nic sie nie psuje. Wymienilem tylko akumulator, amory przod i tarcze z klockami Bosch za 360 pln
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 HDi FAP 136KM 100kW