Auto przekroczyło moje oczekiwania, aczkolwiek ma swoje minusy o ktorych napisze w szczegółowo dalej
tu zaskoczenie pełne niby słaby ale na trasie wyprzedzanie nie sprawia problemów i to spalanie 6,8 dla mnie jak na autko wazace prawie 1800 kg i wykorzystywane 70/30 miasto /trasa rewelacja przez 23 tys km bez najmniejszych problemów
bez problemów biegi ładnie wchodzą 6 duży + dla spalania na trasie przy 140 okolo 6-7
troche za szybko interweniuja ukaldy bezpieczenstwa ale atutem jest hydro rewelacyjne jezeli ktos kiedy jezdził mercedesem w124 to jest dopiero namiastka komfort jazdy jest ponad przecietny wrecz genijalny a przy tym autko nie wychyla sie nadmiernie na zakretach i pomimo swojej masy jest jak najbardziej przewidywalne
jest niezle aczkolwiek trzeba pamietac ze szyby nie sa za duze a slupki przednie sa spore
brak porecznego uchwytu na kawe tragedia naprawde schowany jest w podlokietniku blamaz reszta wszystko pod reka chociaz przydaly by sie schowki na tel itd
czy zima czy latem robi robote żadnych zastrzeżeń mało tego jak na diesela grzeje szybko
najwiekszy mankament tego autka jak dla mnie o ile z przodu miejsca jest bardzo duzo o tyl tył jak w kompakcie serio podrózowanie w 5 osób słabo na tej samej plycie jest 508 i tam jest zdecydowanie lepiej za to bagażnik duzy i ustawny jeszcze jedni skladanie foteli nie jest najlepsze ie tworzy plaskiej podłogi poza tym fotel od pasazera z przodu mógł by sie rozkladac bardziej tak aby przewozic dlugie przedmioty
cisz spokój rewelacja
jak pisałem wczesniej naprawde jestem zaskoczony na plus
8 letnie autko klasy sredniej za mniej niz 30 tys w takim wyposazeniu nie ma lepszego chyba ze ktos chce 12- etniego passata z poprzedniej epokki z przebiegiem 300 tys
uszkodzone mam masaz fotela oraz podgrzewanie cana w serwisie UWAGA 17 tys za wymiane haha poza tym nic rewelacja
brak nic sie nie dzieje cisza spokój
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 HDi FAP 136KM 100kW