: komfort , jakość wykonania, wyposażenie. Gdybym miał z 250 KM było by idealnie ;), ale nie można mieć wszystkiego. Pozdrawiam i polecam Cytrynkę
rodzinne spokojne, komfortowe kombi. Mam wersję eksklusive.
silnik za słaby jak dla mnie natomiast 320 Nm przy wyprzedzaniu spokojnie dają radę. Dla jednych będzie to zaleta 136KM i dla innych jak dla mnie zbyt mało. Kultura pracy wyśmienita.
Nie jest to DSG. Czasami zbyt długo przeciąga na biegu przy 2000obr, ale wystarczy pewnie zmiana oleju w skrzyni.
auto jest nastawione na komfort, nie jest to król przyczepności, ale do komfortowej i bezstresowej jazdy. Pewnie się prowadzi.
tu Citroen osiągnął mistrzostwo świata :)
dałem 4 ponieważ nie ma żadnego uchwytu na kubki , dali d... trochę. Reszta jak bagażnik , schowki itp, bez zarzutu. Rozmieszczenie przycisków również bdb
nic dodac nic ująć
super
tu równiez mistrzostwo świata. Kolega wsiadł i mówi "z gazem masz tą benzynkę" :)
siłownik p przód 1000 zł, teraz przwód ciśnienia od zawieszenia Hydro 690 zł. Reszta ...nie znam, ale jak na części oryginalne Citroena od pneumatyki to nie jest tak źle
za te pieniądze można kupić podobnej klasy Lagunę, reszta będzie starsza w tej cenie lub droższa w tym roczniku. ALe warto, naprawdę. Nie ma co przepłacać za marki premium...chyba, że ktoś ceni prestiż. Aczkolwiek auto prezentuje się naprawdę elegancko i zacnie.
za krótko mam ten samochód
jw
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 HDi FAP 136KM 100kW