Cóż... auto wygodne, w miarę oszczędne. Dość mułowate, ale za to bardzo wygodne. Pozwala wygodnie podróżować, a co za tym idzie zdecydowanie wydajniej pracować.
Przyzwoity motor. Stosunkowo ekonomiczny, ale też dość mułowaty. Dość głośny - wcześniej jeździłem autem z benzynowym v6... Wiem, ciezko porownywac.. ale jednak trudno tego uniknac.
Za krótka jedynka, mechanizm pracuje dość topornie. Ogólnie dobrze, ale nie bardzo dobrze.
Hydropneumatyka i wszystko jasne. Ustawienie sport usztywnia zawieszenie i pozwala na szybszą jazdę w zakrętach. W ustawieniu \"normal\" auto nieco się przechyla, ale za to jest bajecznie wygodnie.
Autentycznie nie mam uwag. Są czujniki, nic nie przeszkadza. Dla mnie wszystko ok.
Pomimo braku uchwytów na kubki - nie wiem czemu przy FL tego nie poprawili wszystko pozostałe jest po prostu swietne. Fantastyczny podłokietnik ! Nawet regulacja nawigacji pokretlem mi odpowiada. Do tego masa przycisków przy kierownicy.
Pozycja za kierownicą bardzo dobra, dzięki bardzo szerokiej regulacji fotela.
Nie wieje po oczach :) i to jest największa zaleta. Poza tym wszystko ok. Nie wiem tylko dlaczego nie da się włączyć zintegrowanego sterowania obiema strefami klimy.
Z tyłu trochę ciasno, ale że to auto służbowe i podróżuję nim sam, to mi to po prostu nie przeszkadza :)
Jest dobrze, ale nie wiem skąd masa zachwytów. Samochód w najdroższej wersji, podobno dodatkowo wyciszany...
Audio tez dosc marne... tutaj sie nie popisali.
Normalna jazda - średnie spalanie 6,3. Jest ok.
Pełna opcja za nieco ponad 100 tys. PLN. W tym przypadku nie ma konkurencji.
czasami wiesza się nawigacja, w zasadzie nie wiem czemu.
poki co ok :)
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 HDi FAP 163KM 120kW