Auto perfekcyjnie dopracowane. Mam wersję w pełnej skórze, deska rozdzielcza, drzwi, fotele, podsufitka alkantara. Nic nie piszczy, skrzeczy. Super !
Bomba !!!
Mam skrzynię automatyczną, dla mnie super.Doskonale zmienia biegi, w odpowiednich momentach, pracuje dużo ciszej niż manualna - tamta mi szumiała
W salonie powiedzieli, że nie ma różnicy pomiędzy C5 III przed liftem i tą III z FL. Nie prawda ! Samochód zupełnie inaczej się prowadzi inaczej wybiera nierówności. Coś zostało zmienione , oczywiście na +
Wszystko ok. Widać doskonale i przód i tył. Zresztą dla mnie nie ma większego problemu bo do cofania mam PDC
Dobrze dlatego, że nie poprawili miejsca na kubek i nie dodali miejsca na kubek dla pasażera!
Mamy teraz ostre mrozy (rano -10) szybko się nagrzewa i trzyma temperaturę.
Nie ma się co rozpisywać, inżynierowie się wykazali.
Mam wersję Exclusive. Dla nie wtajemniczonych - dodatkowe wygłuszenie w drzwiach i nadkolach + podwójne szyby. Mondeo i Insygnia daleko w tyle!
Nie ma się do czego przyczepić. Pali tyle samo co manual.
Wartość wejściowa 165 tyś. Po rabatach na firmę itd. koniec roku 118 tyś. To mój drugi C5 poprzedni też jest już w nowej budzie, ale przed liftem. Samochód poprzedni i ten jak na razie spisuje się doskonale, bez awaryjnie. Dużo jeżdżę, poprzednia C5 w ciągu 3 miesięcy przejechała 12 tyś km i nic ! To po co mi droższe głośniejsze i mniej wygodne auta ?!
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 HDi FAP 163KM 120kW