: Wysoka kultura pracy i cichy, zarówno w na wolnych obrotach jak i w czasie jazdy.
Ja jestem z niego bardzo zadowolony. Spokojnie i komfortowo.
Bardzo mi się podoba. Cichy bez względu na prędkość, nawet w czasie przyspieszania słychać tylko cichy pomruk. Przyspiesza od niskich obrotów (VTi). Mocy do zwykłego poruszania się aż nadto.
Z przebiegiem dociera się i jest coraz lżej wchodzą. Precyzyjna, chociaż niekiedy w czasie zmiany haczy się. Wymaga nauczenia się i przyzwyczajenia. Pracuje cicho.
Słychać tylko szum opon. Podczas jazdy po nierównościach żadnych odgłosów. Na drodze komfortowo i bezpiecznie.
Jest dobrze. Boczne lusterka wsteczne duże, a przez tylną szybę widać więcej aniżeli sugerowałby to wygląd zewnętrzny.
Jak się przyzwyczaić wszystko pod ręką. Komputer ma menu w języku polskim.
To zapewnia klimatyzacja automatyczna dwustrefowa - bez zarzutu nawet w deszczowe dni.
Jest wystarczająco. Trochę mogłoby być więcej miejsca na stopy przy pedałach - wszystko zabudowane. Z tyłu w sam raz, jak to w kompakcie.
Faktycznie izoluje od wszelkich odgłosów zewnętrznych. Zapewnia komfort podróży.
Biorąc pod uwagę pojemność silnika i ciężar auta to naprawdę jest dobrze. Jadąc na trasie ze stałą prędkością 90 km/h pali ok. 5 l/100 km.
Warto doposażyć o oferowane pakiety, które są niedrogie. W ten sposób można skonfigurować auto tak bogate, że konkurencja nie jest w stanie zaoferować podobnego auta za podobną ceną.
za nowe na takie rzeczy
Po 10 miesiącach użytkowania nieodpalił silnik - auto do serwisu.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16v VTi 120KM 88kW