Bardzo ładne, ciekawei stylowe autko, ciekawe na zewnątrz i arcyciekawe w srodku, wygodne i doskonały silnik.
Silnik jest niesamowity, sprzedawca zreszta świetny handlowiec (Katowice, P.Wojtek) polecił mi diesla i choć wolałam benzyne dzis wiem ze dokonałam doskonałego wyboru. To jest REWELACYJNY silnik, poprostu REWELKA.
Troszke na początku razi wkładanie biegów ale można się przyzwyczaić, w sumie spoko.
Niby twardy na zakretach i niby miękki na prostej, ale w sumie troche niemca we francuzie, albo odwrotnie.
Przód super, tył troche gorzej ale no cóż albo piekny i stylowy design albo świetna widocznośc, nie da się tego połaczyć.
Bardzo dobrze, rewelacyjna kierownica z nieruchomym środkiem zwala na kolana, świetn rzecz i jaka przyjemnośc mhhhhmm palce lizać.
Bardzo wydajna i cichutka.
Z przodu bardzo dużo miejsca z tyłu tez nie najgorzej.
Silnika wogóle nie słychać, po przejażdżce Nimcem myslałam ze silnik jest obok mnie tuż obok, tutaj w Citronie cichutko i milutko.
Spala od 4.6 do 5.7, więc rewelacja.
Świetna cena, za niewiele ponad 60tys mam wszystko co jest mi potrzebne i w dodtaku klima automatyczna dwustrefowa, więc czego chcieć więcej.
Narazie nic choć mam juz albo dopiero prawie 30tyś, raz tylko coś tam pokazał się na wyświetlaczu ale w 15 min Panowie sie z tym uporali, więc oki.
Żadnych
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 HDi 92KM 68kW