Kupilem go nowego i jezdze od niedawna. Na razie uwazam, ze to naprawde dobre auto, do tego bardzo ladne (mam pieciomiejscowego). Na parkingach wszyscy chca zagladac do srodka, gdzie jest jasna tapicerka i plastiki (fotele i kokpit), ktore wygladaja na bardziej luksusowe niz sa w rzeczywistosci (to welur). Z belkami na dachu wyglada chyba jeszcze lepiej. Mam porownanie z innymi podobnymi minivanami (scenic, mazda 5, zafira) i tyle przestrzeni, a do tego nowatorskich rozwiazan nie ma nigdzie. We wszystkich autach, moze poza scenikiem, jest smutno i przyciezkawo, a u mnie - elegancko. Podoba mi sie. Dzieciom z tylu tez.
warto sie przyzwyczaic, ze potrzeba mu troche wiecej gazu na niskich obrotach, ale potem super, auto ciezkie, a zbiera sie bardzo ladnie
jest dobrze zestawiona, ale biegi nie wchodza bardzo gladko jak w maslo
rzeczywiscie, troche stuka na dziurach, ale w porownaniu ze scenikiem (ktorego mialem) jest i tak swietnie
po prostu doskonala
francuski styl, super
swietnie, w trybie automatycznym dziala bardzo dobrze i szybko
niczego nie brakuje
jw. - stuki slychac na dziurach, ale przy szybkiej jezdzie na autostradzie silnik cichy
w miescie 8 litrow,na trasie 5-6. czyli jak na takie auto dobrze
Kupilem go z rabatem za rocznik. Nikt inny nie oferowal za taka cene tak swietnego vana