Po 30000 przejeżdżonych wszystko w jak najlepszym stanie.
Na pewno lepiej niż w dieslu lepsza kultura pracy i oczywiście cisza jak w samochodzie z wyższej pułki
Trochę kulawa ale na pewno się nie pomylę z biegiem precyzja jednym słowem i zimna głowa
Ok brak problemów nie rzuca kierowcą na strony
problem z parkowaniem(koperta) ale z czujnikami jakoś sobie radzę. Małe a jednoczesne duże auto z perspektywy kierowcy
Klima nabita - Syberia dobry filtr kabinowy grzanie kanion Colorado czyli zajebiście info ze mam klimę manualną.
Ja się jako kierowca czuję jak w salonach Burdż al-Arab a towarzysze jazdy na kanapach z tyłu bo tak można te siedziska nazwać nie narzekają a wprost przeciwnie .Czyli komfort za nie wielką cenę.
O to mnie zaskoczyło pozytywnie.Problem jak będzie jechał samochód uprzywilejowany na sygnale.
Korki ciężko ale trasa 6,7\\/100 oczywiście tempomat na pewno mniej kasy wydam na dieslu ale te naprawy! a w benzyn-ce nie ma się co psuć i na pewno mi się w zruci i to niebawem. Zwłaszcza jeszcze benzynowy silnik jest tańszy o jakieś 2,000 zł czyli różnica spalania 2 lata jazdy w moim przypadku.
Jak na razie brak
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 177KM 130kW