ocene "doskonala" pozostawiena czas, jak bede jezdzil Mercedesem :) C4 przy tym silniku przyjemnie wkreca sie na duze predkosci, bez problemu z 50 km/h przyspiesza na 5 biegu, choc do szybkiego wyprzedzania potrzeba redukcji
precyzyjna, krotkie przelozenia, krotki drazek, nie ma problemu z wrzuceniem ktoregokolwiek biegu
hmmm, poki co bez zastrzezen. duze felgi robia swoje, tlumiac nasze dziurawe drogi i trzymajac sie niezle na koleinach
przod i boki - rewelacja, duza szyba; tyl - tutaj gorzej, radze jak ja zaopatrzyc sie w czujniki parkowania :)
duza predkosc i zero szumu wiatru w kabinie; poza tym bryla autka moze sie podobac
jak na pierwsz spostrzezenia dziala super; klimatronik to fajana sprawa, odciaganie pary z wnetrza tez szybciutkie, jestem bardzo pozytywnie zaskoczony
jak na ta klase miejsca jest duzo; moze wyregulowac swoj fotel w tylu plaszczyznach, ze szok :) bagaznik spory, duzmo miejsca nad glowami
miasto - 9 litrow, na trasie - 6,6 (i wcale go nie oszczedzalem, choc wiekszosc czasu do 120 km/h i rowna praca gazem)
za ta cene nie kupisz tak wyposazonego, nowego auta
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 16v 110KM 81kW