Bardzo ciekawe i oryginalne autko wyróżniające się z tłumu nudnych samochodów. Dobre wyposażenie w standardzie lecz cena trochę za wysoka
Silnik daje rade przy codziennej jeżdzie. Jest dość zrywny ale powyżej 150km/h sąspore braki (mały problem), spalanie do przyjęcia
Pracuje lekko i precyzyjnie choć 2 bieg czasami sprawia problemy
Dobrze trzyma się drogi. Denerwują głośne odgłosy z przedniego zawieszenia przy najechaniu na dołek podczas hamowania i dobijanie tylnej belki
Przedni lewy słupek zasłania dosyć duże pole. Tyłem mozna parkowac co do milimetra a przodu trzeba się nauczyć.
Wszysto na intuicje, czytelne i proste w obsłudze. po 2 dniach nawet główny wyświetlacz był czymś normalnym
Przy odpowiednim ustawieniu nagrzewa sie po przejechaniu 2km, szyby nie parują, klima daje rade choc pojawił sie juz specyficzny "zapach", 3-4 stopień wentylatora jest dosyć głośny
Przy wzroście 193cm nie brak mi miejsca z przodu. Wsiadanie ułatwiają ogromne drzwi. Ztyłu nie wiem ale nikt nie narzeka jak juz wsiądzie (3d)
Silnik przyjemnie mruczy, dopiero przy prędkościach powyżej 130km/h robi się głośniej. Dziwne odgłosy z przedniego zawieszenia
Przy prędkościach 70-90km/h mozna uzyskać niskie spalanie. Podczas jazdy po mieście zimą nie przekracza 8,5l/100km pod warunkiem, że mam lekką nogę
Nie jest to ideał ale jestem zadowolony
Mam go od 10 miesięcy, przejechałem 17.000km i żadnych usterek nie było
Brak usterek