Autko niedawno co kupiliśmy, prezentuje się świetnie. Wszystko w kabinie obsługuje się poprzez ekran dotykowy, naprawdę fajne rozwiązanie. Stacyjka mogla by być podświetlana (tylko to mi w tym aucie nie pasuje)
Miłe zaskoczenie po wciśnięciu gazu. Brak problemów do 160km/h z przyspieszeniem. Fajnie brzmi na wysokich obrotach, nie powiem na jakich bo autko niema obrotomierza:)
Przy zmianie biegów trzeba się trochę namachac ale skrzynia chodzi lekko i szybko można się przyzwyczaić.
Autko fajnie trzyma się drogi. Wygląda na w miarę wysokie ale nie wychyla na zakrętach.
Dobry na krótkie trasy. Po 200 km czułem plecy ale to pewnie dlatego, że cały tydzień jeżdżę busem i inna pozycja siedzenia tak skutkuje.
Wszystko pod ręką. To co potrzeba do jazdy można obsługiwać z kierownicy.
Kabina nie jest za duża i reaguje momentalnie na zmianę ustawień. Nagrzewa się szybko a chłodzi jeszcze szybciej po włączeniu klimy.
4 dorosłe osoby ok 180cm mogą spokojnie pakować się na wakacje. Bagażnik też daje radę choć ma wysoki próg załadunku.
Cicho i spokojnie do 120, później zaczynają się szumy. Ja zazwyczaj jeżdżę poniżej tego więc hałas słyszę jak mnie fantazja poniesie.
Autem w większości jeździ moja żona i wtedy spalanie spada. Z moją ciężką nogą nie przekroczylem 6.5l . 50/50 miasto/trasa.
Niema na rynku innego auta z tymi samymi parametrami i ciekawym wykonaniem w podobnej cenie.
Autko nowe więc nie mogę zbyt wiele na ten temat powiedzieć. Raz kamerka cofania zawiesiła mi się na kilka sekund:)
Brak
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 PureTech 110KM 81kW