Układ elektryczny
: Założyłem z góry że elektronika będzie moim gwoździem do trumny. Ale wszystko działa bez problemu.
Witam. 1,6VTi 120KM 88KW 2013r. zakupiony z 48tyś obecnie 81tyś.
Cóż można powiedzieć rodzina 2+3 dwoje dzieci w fotelikach. Miejsca maksymalnie na styk! idealny dla 2+1/2+2. Przestrzeń bagażnika no nic zbędnego się nie weźmie. Bagażnik dachowy jest dobrym rozwiązaniem w tym samochodzie.
Silnik głośny i bierze olej trasa 1400km. Sete trzeba mu już wlać. Czym bliżej do zmiany oleju tym częstsze dolewki a przy wymianie olej spalony serwis mówi że to normalne. Koszt utrzymania no cóż trudno powiedzieć nic mi się nie psuło a serwis ogólny kredytu brać nie trzeba. Rozsądne pieniądze. Spalanie jestem zadowolony i w mieście i w trasie uważam że jest oszczędny. Wykonany dobrze plastiki miękkie przyjemne w dotyku fotele jednorazowa trasa 800km bez bólu w plecach z przodu jak i z tyłu z przodu wysoko i wygodnie się siedzi. Na wykonanie wnętrza jak i karoserii nic złego nie mogę powiedzieć. Przeogromny plus za nawigacje duży ekran i centralnie zamontowana bardzo wygodna i dokładna przez dwa lata raz mi się pogubiła. W skali do 5 gwiazdek daje 4.5 . Brak mi szóstego biegu troszkę większy zbiornik i bagażnik żeby w podstawie miał 500/550L . Kupiłbym jeszcze raz jeśli miałbym wybierać jeszcze raz to auto. Idealny minivan do miasta dla płci pięknej zakupy dzieci do przedszkoli czy szkoły idealny. Auto godne polecenia rodzinny minivan.
Bierze olej. Każda trasa inaczej ale 1L. oleju na dolewki w bagażniku to podstawa.
Jest ok.
Trzyma się drogi skrętny wygodny
Nie ma na co narzekać.
Przeogromna widoczność
Przedni pas siedzeń bez zarzutów wysoko wygodnie. Pasażerowie drugiego rzędu no cóż tak ja w moim przypadku troje dzieci daje rade ale można by było więcej ogromny plus za brak garba w podłodze.
Powyżej 120/130kmh robi się dość głośno.
Dwa lata użytkowania podstawowe potrzeby opony ogólny serwis. Brak usterek poważnych drobnych również nie było.
Najbogatszą wersje kupiłem za nie wielkie pieniądze z przebiegiem 48tyś. Jeśli by było mi kupić jeszcze raz to auto kupił bym.
Brak drobnych usterek. 2 lata Użytkowania
Brak 2 lata użytkowania