: Tak jak wieść niesie francuziki dobrze wybierają dziury
zobaczymy jak długo
: 7miesięcy jazdy i są odpryski na lakierze
: Termostat padł
Do doskonałości mu daleko ale dobre to za mało powiedziane dla mnie to auto na mocne 4+
Po mimo tego że już jest produkowany od 2008 roku nadal (2014) robi wrażenie najlepiej prezentuje się w niebieskim i zielonym ja mam niebieskiego Te kolory podkreślają szczegóły i ponadczasowy designe
Po 7000 autko na lawecie powędrowało do serwisu kłopoty z temperaturą silnika i kontrolka STOP moja irytacja sięgnęła zenitu przed wczoraj wróciliśmy z długiego wyjazdu a wakacje przed nami co by było gdyby nas to spotkało w Wiedniu albo gdzieś na świecie
bo cóż to jest 7000km
lewarek jakby nie pewnie wchodzi w swoje ustawienia
czuję wyraźny dyskomfort.
nie można do niczego za bardzo się przyczepić jechałem do Forst chyba ze 40 kilometrów po betonowych płytach i nie mogę powiedzieć żeby plomby mi powypadały a wręcz przeciwnie zawieszenie dobrze wybierało te "wyboje"
jak w autobusie turystycznym
aż się nie mogę doczekać żeby znowu wsiąść i nim gdzieś pojechać praktycznie nie ma martwej strefy którą normalnie w samochodzie powoduje słupek
Nie mam co narzekać bo taką wersję wybrałem przez niedopatrzenie ale podłokietnik by się przydał chyba sobie dokupię no i składane siedzenie od pasażera
w zimie szybko się nagrzewa a i teraz w upały daje sobie rady ja mam klimatyzację manualną
nie udało mi się w nim zaziębić ani przegrzać
Tu mu się należą pokłony samochód o gabarytach Skody Fabii II oferuje znacznie więcej przestrzeni pod każdym względem zarówno nad głową jak i w stosunku do siedzącego obok pasażera
Jak na mój gust dobre i nic bym tu nie poprawiał
Jak każdy uważam że mogły by być mniejsze ale to są takie moje pobożne życzenia
w tym segmencie nie ma co za dużo wymyślać
jaki Picasso jest każdy widzi
źle domykają się tylne drzwi ale może to przy przeglądzie wyregulują,skomplikowane przestawianie zegara z menu radia
dalej mam czas zimowy bo nie mam czasu przynieść książki obsługi żeby to zrobić
to mnie najbardziej w tym zgrabnym autku wkurza że po 7000km najprawdopodobniej padł termostat jeszcze nie wiem na pewno ale taka była diagnoza pana który na lawecie wywiózł go do serwisu podobno to częsta dolegliwość tego modelu tylko szkoda że nie można tego na drodze tak jak przepalonej żarówki wymienić skoro to jest tak felerny element.