Lista ocen Citroen C1 I Hatchback (83)

4,4
~Caresse
Hatchback 1.0 i 68KM 50kW
wydaje mi sie ze nie bardzo przyczepiony do jezdni...coz moze to wina zimy?
3,4
~Adela
Hatchback 1.0 i 68KM 50kW
z tylu slabsza widocznośc ,ale można sie przyzwyczaic (Widoczność)
4,9
~MANIEK
2,7
Hatchback 1.0 i 68KM 50kW
niestety po trzech latach autko tak ładne rozsypuje się!!już wymieniłam sprzęgło bagatela 1500 zł piszczy mi pasek klinowy i jest do wymiany jeszcze coś strzela przy skręcaniu aaaa i amortyzatory przednie do wymiany!!!!masakra (Bezawaryjność (poważne usterki))
3,6
~anna.jacyna@impuls-bp.pl
Hatchback 1.0 i 68KM 50kW
Nabylam Citroena C1 Desire. W zdumienie mnie wprawil fakt, ze auto, ktore ma poduszki powietrzne, ABS, klimę nie ma zegara. Nie umiem jezdzic bez zegara. Moze ktos zna patent jak zainstalowac zegar w tym autku?
4,4
~Darek
Hatchback 1.0 i 68KM 50kW
Dlaczego ludzie wymieniają różne wady a mało kto napisał że samochód jest bezawaryjny. Wymieniamy filtry, olej lejemy paliwo i jeździmy bez dodatkowych kosztów.
2,8
~obserwator
Hatchback 1.0 i 68KM 50kW
Auto spartańskie . Realna cena nowego to 34 tys. za najbogatszą wersje z klimą i w automacie !!! (Silnik)
~DarIUS
Hatchback 1.0 i 68KM 50kW
Fajny samochodzik do miasta. Zdecydowanie kupiłbym go jeszcze raz. Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych \"posiadaczy\".
4,1
~A.T.
Hatchback 1.4 HDi 54KM 40kW
jeżeli ruszam w trasę po mroźnym wieczorze mam problem ze zmianą biegu na 2 (z 1 lub z 3), potem wszystko wraca do normy. (Skrzynia biegów)
4,2
~Daniel
Hatchback 1.0 i 68KM 50kW
Po 110 tys nieszczelnośc w pompie wody, wymiana 280 zł, należy sprawdzać regularnie poziom płynu chłodzącego,
Citroen C1 I Hatchback