Doskonale. To moje podsumowanie mam na czym oprzeć - jeździłem Audi 80, Chryslerem, Citroenem AX, Fordem Escortem, Golfem, Kadetem, Mercem 190, Sierrą - o maluchu nie będę oczywiście wspominał...
Mimo swojego przebiegu bardzo ładnie się "wkręca", a poza tym silnik bardzo dobrze wygląda także w środku (oglądałem w czasie wymiany uszczelki pod głowicą)
Lekko, sprawnie i przyjemnie, a co ważne pewnie i bez tzw. "szukania" biegów.
Po przesiadce ze "sprężynowców" tego nie da się po prostu porównać. Super!
Jak w "akwarium". Rewelacja w porównaniu z wieloma markami i autami podobnej wielkości.
Radio mogłoby być nieco wyżej, ale przynajmniej nie kusi do częstych regulacji i zmian.
Najważniejsze, że działa wydajnie i bardzo cicho nawet przy maksymalnych obrotach. Rewelacją jest płynna regulacja mocy nawiewu.
Kto nie przesiadał się pomiędzy wieloma autami ten tego nie doceni. Mam na myśli przede wszystkim miejsca z przodu, ale i z tyłu jest bardzo dobrze. A do tego jeszcze ten duży i wygodny w załadunku bagażnik. Lepsze byłoby tylko kombi.
Cóż, coś za coś - wyciszenie to przecież zbędne kilogramy. Ja to rozumiem. Taka jest cena kompromisu, ale nie jest przecież źle tylko dobrze.
Super na benzynie i jeszcze przyjemniej w portfelu jeżdżąc na LPG. Tym bardziej, że to przecież tylko 1,4 litra pojemności. Nawet jazda po mieście nie "boli" finansowo.
To jest wysoka jakość i wygoda za psie pieniądze! Szkoda, że tak późno kupiłem tę cytrynę .
Nie mogę narzekać, bo zdrobiazgów wszystko działa i nic mi się nie zepsuło. Oby tak dalej....
Żadnych usterek. Uszczelkę pod głowicą wymieniałem w momencie zakupu więc nie traktuję tego jako usterki - wybaczcie. Uszkodzonej gruszki nie liczę, bo to przecież po pewnym przebiegu normalna sprawa eksploatacyjnego zużycia. Raz na 160 tyś. km chyba może się zdarzyć...