Wersja Driver XL Van z pełnym wyposażeniem. Zaskakująco komfortowy samochód
cichy na zimno również, bardzo dobre wyciszenie nawet przy większych prędkościach. Opcjonalnie bez utraty gwarancji power box - 145KM/360nM. Warto!!!
Dynamiczna i szybka. Przy większych prędkościach niskie obroty+cisza. Dodatkowo przy trybie eko niższe obroty, a dynami nadal super. Łopatki przy kierownicy w dostawczaku- rewelacja!
precyzyjnie i bezpiecznie. Elektrycznie "wspomagane" wspomaganie przy parkowaniu-super!
Wersja LOOK , a zderzak przedni czarny plastik- totalny absurd. Oprócz tego białe klamki,prowadnice,lusterka, listwy i tylny zderzak. Polakierowałem na własną rękę i juz mogę na niego patrzeć...
Kamera 360, czujniki. Nic dodać, nic ująć.
Bez zarzutu-Head UP itd, miejsca na kubki, schowki, stolik w siedzeniu pasażera.
Jedna wada- kupujesz auto dostawcze do pracy i wersji Driver wykładzina podłogi materiałowa - totalnie niepraktyczne , a nie można zamówić inaczej- nawet podpórka pod lewą nogę bez gumowego wykończenia. Dużo głębokich zakamarków w podłodze w okolicy foteli w sam raz na zbieranie się brudu...
W kategorii dostawczych wyciszenie jest rewelacyjne i zawstydzi wiele, wiele aut osobowych średniej klasy ( do niedawna miałem audi a6 2009r i do 140-150 km/h jest prównywalnie!
Jest dobrze
1000km za wcześnie na ocenę