: nie boi żadnej drogi , prawie jak terenówka
: moduły elektryczne
polecam , samochód bez wiekszych wad, mam 1,9 diesel , podobno niezniszczalny , jesli ktoś szuka samochodu do pracy , niezawodnego strzał w dziesiątkę, ale jesli szukasz auta rodzinnego , komfortowego to propunuje jakąś limuzynę lub mini vana
to jest diesel , troche klekocze
Bez problemów ,ale brakuje szóstki
Lepiej jedzie z obciazonym tyłem ,za mocne wspomaganie kierownicy ,ale to wada każdego nowego auta
nie ma żadnych problemów , krótki tył wysoka pozycja za kierownica ulatwiają parkowanie
Mam wersje multispace , mnóstwo schowkow , tatwo skladane tylnie fotele , rozsuwane boczne drzwi , prosta deska rozdzielcza ,ogólnie to fajnie :)
bez rewelacji , duze wnetrze , i brakuje mu trochę nawiewów.
duży w środku , nie trzeba wiecej ,nawet z tyłu
diesel , duża szyba czołowa, duże gabaryty, do 110 w porzadku , szybciej juz nie
Zużycie paliwa 5 trasa -7 miasto , nigdy wiecej chocby nie wiem jak sie jechalo(to w nim lubie najbardziej ) przeglady w serwisie duzo , poza serwisem tanio , naprawy jesli chodzi o silnik itp. to nie wiem , bo (odpukać ) nic sie nie dzieje ,gorzej z elektryką, zepsuł mi sie moduł , koszt około 1000zł ,mozna tego uniknąć ,nie bawiąc sie samemu w podłaczanie np. przyczepy, radia .
nie moge narzekać ,przez 5 lat , naprawy kosztowały około 1500 zł ,czyli 300 zl rocznie , tak naprawdę to były dwie usterki , moduł i czujnik airbag , wystarczylo zmienic wtyk pod siedzeniem kierowcy
nic
- zużycie paliwa dla silnika 1.9 D 70KM 51kW