Ocena kierowcy - Citroen Berlingo I

Rok produkcji 2005
Okres użytkowania: 1 rok
Citroen Berlingo I 1.9 D 70KM 51kW 1998-2011 - Oceń swoje auto
Układ hamulcowy
to moje trzecie berlingo. gdyby nie to ze powoli mi za ciasno nastepne tez by bylo,jednak z koncem roku bede kupowal cos wiekszego. nie mam dla niego zadnej litosci.zasuwa non-stop po calej polsce....a mimo to nic sie z nim nie psuje. w tej chwili mam 100tys. i uwazam ze sa to naprawde godne polecenia autka.
bez litości uzytkowany, czesto pow 130km/h a zdarza sie i na max 160km/h...
ok
hamulce nawet z max ladunku sa bez zarzutu(patrz usterki drobne)-tarcze wymieniłem po 70 tys, co przy mojej jezdzie jest wynikiem super (fiat doblo 15tys km)(panda 40tys.km)(octawia 140tys/km) co do jazdy po dziurach mozna smialo powiedziec ze moj (przynajmniej) egzemplarz jest autem wyczynowo-terenowym
słupki ciut przy grube
klima i ciepelko lux
skladany fotel pasazera-b.dobrym pomyslem
gdy delikatnie jest jezdzone-moja dziewucha- spali i 6 na 100, ja niestety z reguły nie mieszcze sie w 9-10 na 100 a zdarza sie ze i w 12(duzo woze nim-raz nawet 1040kg)
osiolek jest moim zaufanym pracownikiem...nigdy nie narzeka, ajest pracowity jak nikt inny
jest oki, nawet jak wrzuce max (raz przywiozłem z czestochowy do wawy 52 kartony po20kg...tak-1040kg-posiadam auto wzmacniane 800+)
Citroen Berlingo I