: wszystko po troszku bo straszyli mnie przed tym autem
jak będzie jezdził jak do tej pory to myśle ze dobry zakup , mam małą działalnosc budowlaną jest super pakuje kupe gratów , odkurzam wyczyszcze super auto dla rodziny duzy wózek dziecięcy wpada do bagażnika nie składany i jeszcze kupa miejsca POLECAM troche pali w miescie ale cóż założę gaz i będzie ok
silnik super te 110 koni jak na takie auto daje rade
długi przeskok , zimą to jakbym mieszał w smole tak ciężko jak nie rozgrzana , czasami dziwny problem z pierwszym biegiem
dobre wspomaganie, i wcale tak nie przechyla w zakrętach jak straszyli mnie inni, dobrze trzyma się drogi
super , przednia szyba extra!!! tylko czasem za przednimi słupkami potrafi \'\'schować\'\' się auto , szerokie są uważajcie
przyciski w dobrych miejscach, regulacja kierownicy i foteli dobra ogólnie funkcjonalnie
wszystko w porządeczku , trochę mam głośny silniczek tego wentylatorka nie wiem czy to tylko u mnie ? klimatyzacja bez zarzutu!!
więcej miejsca nie trzeba!!!!!!!!!
wysokie auto i przy dużych prędkosciach szumią uszczelki w drzwiach, wyciszenie komory silnika mogłoby byc lepsze
trasa jak na takie auto i cięzar jaki wiozłem super ale miasto trochę mnie martwi 10 lit troche za dużo
mysle że ok dałem za swój przywieziony z niemiec dobrze wyposażony klima ,el szyby, abs mały przebieg, zadbany 9500zł plus opłaty razem ok 10700 zł jakosc auta uważam za dobrą
narazie przejechałem około 8 tysięcy i nic się nie zepsuło odpukać w niemalowane aby tak dalej narazie ma 126 tysięcy
przejechałem 8 tysięcy i nic , oby tak dalej
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 16V 109KM 80kW