fajne autko miłe i funkcjonalne nie polecam ludziom lubiacym kawalerki to jest samochód dla tych co maja klaustrofobie nie zawiedzie ich przestrzeń i wygoda .
Mam założona instalecje LPG III generacji załozyłem ja jak miał 75tys małe problemy oobjete gwarancja teraz śmiga aż miło .pali od 10 do 11,5 na 100 km gazy troche duzo . lekie wycieki z silnika leje castrola mag. wiec nie mam problemów z silnikiem chociaż kozystniejsza jednostka by była 2litrowa.
ogólnie silkik dobry bez usterekowy
jak miałem przejechane 90 tyś to zgóbiłem skrzynie na autostradzie nie wiem jak nagły wyciek oleju zatarcie i zgrzyty niemiły dźwiek załozyli mi z 206 peugota masakra juz wolałbym orginał zauważyłem wycieki z przegubów na bierząco staram sie naprawiać
no tak klocki hamulcowe wytrzymuja około 20 tyś natomoiast drążki przedniego stabilizatoras hahahah jeden sezon wkońcu kupiłem wyczynowe i o dziwo juz 40 tys i nic po przejechaniu 180 tys mam luzy na gałce kierowniczej więc spoko. tylnia belka na razie spokojnie nie ma zgrzytów .
rewelacja
gdyby nie tzndetne wykonanie i hałas dochodzący z zewnątrz i silnika super
powiem tak jak każde autko bez klimy musi sie zagrzac by grzac hah
no super przynajmniej można sie wyprostować
masakra jadąc 130 myśle że startuje samolotem
ja jeżdże na gazie wiec nie jest źle
za niewielkie pieniadze masz przestrzeń i fukcjonalnosc a bagaznik zadowoli każdą teściowa :-)
nie mam wiekszych problemów a przerabiałem juz z 5 marek . no fotele kierowcy i mpasażera pianka sie kruszy
skrzynia biegów tragedia francuzi nie maja ręki do trybików