: Silnik naprawdę super - dopracowany, szczelny i niezawodny. Zakładanie gazu raczej mija się z celem.
ma więcej plusów jak minusów
Jak na taki silnik to może być - ma niby 140tys (al licznik byl zapewne cofnięty ze 2 razy), mimo to żadnych wycieków, przyspieszenie też jest w porządku
Nie najlepiej sie sprawuje- nie miała co prawda usterek, ale biegi wchodzą jak u traktora
Zawieszenie to praktycznie w moim nie istnieje- pewnie miał więcej przejechane niż na liczniku, samochód pływa, przy koleinach to wręcz przeskakuje z pasa na pas. Hamulce kiepskie, obydwie półosie wymienione.
Widoczność idealna- takich samochodów już sie nie produkuje
jak na taki mały samochód to bardzo dobra.
w zimie nagrzewa się szybko.
Jak na autko do jazdy po mieście - krótkie trasy - to jest na dobrym poziomie
Wyciszenie silnika jest super jak na tak wiekowe autko - a jak go słychać to wydaje przyjemy dźwięk. Całość wyciszenie psuje głośna praca zawieszenia.
Jak na tak mały silnik to 7-8/100 w mieście wydaje się trochę dużo - a nie szarżuje
są to autka bardzo tanie, części też są tanie i jest ich pod dostatkiem- na tym samym podwoziu i silniku jest peugeot 106 wiec od niego też części podchodzą
Tu akurat nie mogę narzekać - ma małe niedomagania jak na auto kilkunastoletnie - ale nic poważnego
Jak kupiłem to miał 12 lat- wymieniłem półosie, zrobiłem hamulce - czyli normalny serwis - ceny części są niskie- duży wybór