Ocena kierowcy - Chrysler Voyager IV Grand Voyager
Przebieg:
29 tys. km
Okres użytkowania:
ponad 6 lat
: pieknie się składa do jazdy i bezproblemowy
: maska i tylna klapa pojawiła się juz rdza małe kropki
: żle umiejscowiony filtr paliwa (zamarza)ale od dwóch lat nie mam z tym kłopotów?
Autko zakupiłe w salonie i jestem z niego bardzo zadowolony.DO TEJ PORY PRZY SILNIKU NIC NIE ROBIŁEM POZA NORMALNĄ OBSŁUGĄ.
Skrzynia od nowości przeciętna problem czasami z II biegiem ale się przyzwyczaiłem
Teraz czeka mnie wymiana MC Persony ale myślę że od nowości po prawie 300 000km już czas duzzzzzzy wydatek w granicach 2000zł,+wszelkiego rodzaju symembloki gumki to mniejsze koszta w granicach od-45zł do -75zł
żadnych problemów duże lusterka wszysko ok,żadnego parowania.
Z ogrzewaniem teraz jakby gożej w zimie muszę zasłaniać chłodnicę i sporo przejechać żeby złapał tem.ale może termostat do wymiany?poczekam jeszcze to też koszt około 450zł
Duż miejsca dla całej rodziny a i kanapy jak wyjmę to towaru można doładować!!!
Nie narzekambardzo przyzwoite
jak był nowy średnia wychodziła 7,3 teraz po 9 latach urzytkowania w 8-ce się mieszczę jadąc poza miastem 120-140 a mało nie jeżdzę widać po liczniku 290tys.
nie mam pojęcia jak krztałtuje się teraz cena do jakości ,ja kupiłem nowy i jeżdzę przez 9-lat straciłem na nim 90tys.??
żarówki podświetlenia zrobiłem sam bo w serwisie tylko cały panel do wymiany,kontrolka spryskiwacza siadła zrobione we własnym zakresie (trudny dostęp)ale nie niemozliwy,zamki nie uzywane od nowości teraz nie mogę otwożyc z kluczyka tylko z pilota a bateria nigdy jeszcze nie wymieniana
regulator świec wymieniany servis 130zł bo nie chciał palic w zimie po 5-ciu latach a świece chyba czas wymienić pierwszy raz doś drogie servis 280zł/szt sklep 55zł bosha
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 CRD 143KM 105kW