: Tylko przód tego samochodu mi sie podoba reszta totalna porażka
PORAŻKA TRAGEDIA NIGDY TEGO SAMOCHODU WYGLAD TO NIE WSZYSTKO
chyba w tym samochodzie to tylko silnik jest ok mocny silnik cichy w pracy wciska w fotel
nieraz chaczy
TRAGEDIA po wymainie pare tys km i znowu to samo ten samochód jest za ciezki do swojego zawieszenia puka stuka skrzypi jak stary tapczan Tragedia i jesce raz tragedia.
tył tragedia ale duze lusterka
potrafił sie nawet przełacznik kierunkowskazów zepsuć tragedia wetylator chłodnicy sie spalił w trasie juz nie wiem co jeszce może sie w nim posuć. Tragedia
ogrzewanie i klima OK bez zastrzeżeń
to Super
bobre silnika nie słychać ale przy 130km/h gwizdze na maxa
ok w miare jak na ten silnik
ZA Duzo zapłaciłem za ten samochód i jak obliczyc drugie tyle włozyłem w jego naprawe NIE NIE NIE NIE KUPUJCIE TEGO SAMOCHODU. Dobrze że Chrysler upadl bo takiego badziewia to nikt chyba nie produkowal i nie produkuje.
Tragedia i jeszce raz tragedia jak juz pisałem ciekawe co jeszce w tym samochodzie może się zepsuć bo czuje, że jeszce mnie nie zaskoczył do końca nawet taka glupia raczka kierunkowskazów sie zepsula i swiatła przeciwmgielne non stop sie paliły musiałem żarówki wyjąc bo nie było wyjścia.
nidy w trasie mnie nie zawiódł ale to tylko dlaetgo że dbam o niego ale nie ma misiaca żeby czegos nie robić
- zużycie paliwa dla silnika 2.2 CRD 121KM 89kW