Lista ocen Chrysler Neon II (54)

3,8
~banita79@hotmail.com
Sedan 2.0 16V 133KM 98kW
Wygodny i trwaly samochod. Dobre wyposazenie. Nie kupowac automata i uwazac na poduszke.
~gagags
Sedan 2.0 16V 133KM 98kW
Gdy kupiłem starszy pan mnie zatrzymał i powiedział że jeżdził takim w USA 12 lat bezawaryjnie. Po powrocie do polski przyprowadził drugi nowy. Ja mam krótko ale narazie... nie zapeszając.
~Łukasz
Sedan 2.0 16V 133KM 98kW
układ jezdny świetny ale nie na polskie drogi zbyt twardy czujemy nierówności, zato pokonywanie zakrętów przychodzi bardzo łatwo nawet przy dużej prędkości nie ma tendencji kołysania (Układ jezdny)
3,1
~misiek
Sedan 2.0 16V 133KM 98kW
+ Bogate wyposazenie - Braki w wykonczeniu, nie najlepiej zestrojone zawieszenie, niedokladnie wyprofilowane fotele, niepraktyczna obsluga, zbyt krotkie zaglowki
~Maryan
Sedan 2.0 16V 133KM 98kW
Bardzo dynamiczne i wygodne auto. Zwraca na siebie uwagę. W ostatnim starciu ze świateł A6 wąchała dym z moich opon (gość mnie zprowokował, a taki był pewny siebie.....)
~JAREK POZNAŃ
Sedan 2.0 16V 133KM 98kW
całokrztałt bardzo dobry, choć końcowy tłumik jest zgnity (mam 13- letnią TOYOTE ale tłumik wygląda jak by miał pół roku a mam ją od początku) w dodatku nie mogę dostać podróby ?
~maria.edward@neostrada.pl
Sedan 2.0 16V 133KM 98kW
Przy takiej cenie, autko konfortowe,bardzo sprawne, dynamiczne, dobrze trzyma się drogi. Wnętrze bardzo przestronne i ergonomiczne. Polecam tym, którzy lubią szbką jazdę za niewielkie pieniądze, przy jednoczesnym zachowaniu konfortu jazdy.
4,1
~radekgsxr600
Sedan 2.0 16V 133KM 98kW
Super !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~kasia.ukowska@neostrada.pl
Sedan 2.0 16V 133KM 98kW
nierowno pracuje na wolnych obrotach, dosyc glosny na wysokich obrotach (Silnik)

Usterki Chrysler Neon II

Liczba wpisów: 4

Chrysler Neon II – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,3
~renia
Sedan 2.0 16V 133KM 98kW
jeżeli to jest najmniejsze auto w usa to jaka przestrzeń jest w tych większych? (Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów)