: PIękny dzwięk, super osiągi. Ładnie wygląda od tyłu jak przyspiesza i ucieka. Sam miałem okazje zobaczyc jak jechałem Mercem z wujem za tatą.
Piękne auto, wkońcu z rodziny Amerykańców. Duzy i silny. Robi wrazenie na ulicach i to ogromne. Mój zielona butelka i jasna skóra z drewnem. Cudo :)
Super sie zbiera ;) szczególnie na Tip Tronicu jak mozna go przypiłowac na wyższych obrotach :) zatko kto mi dorównuje :) i piękne brzmienie przy 6000 obrotów i wyżej :))
Nie ma najmniejszych problemów ;) Tiptronic - coś fantasytcznego jak sie chce poszaleć :)
Dla mnie super ( wersja europejska) ;))
Do Tyłu troszke słabo ale cóż :) od czego są lusterka :)
ok
wszystkjo bez zarzutu. Klimatronic idealny, podgrzewane fotele świetne, wszytsko dobrze zgrywa
Miejsca duzo. wkońcu auto ma 5m dł i 1.92m szerokości ( gablota ) Mercedes E -klasa nie oferuje tyle wygody i przestrzeni, zresztą to Tylko Mercedes, chociaz sam mam jeszcze Mercedesa, wole CHryslera.
Piękny dzwięk V6 :)
dla mnie spalanie nie ejst wazne, auto ma jezdzic a nie sie męczyc jak niektóe jeszcze na gazie. Pali na Autostradzi ok 8-9l. a w mieście ok 16-17l na Tiptronicu . W Automacie troszke mniej :).
Cena jest śmieszna jak na to Auto. Spokojnie mogło by kosztowac jeszcze raz tyle co kosztuje i nikt by nie miał nic przeciwko. Doskonale.
Auto sie nie psuje. Nic sie z nim nie dzieje.
Nie wystąpiły, najwyrzej wymiana klocków i olejów (płynów)
- zużycie paliwa dla silnika 3.5 i V6 24V 252KM 185kW