: Podświetlane lusterka nad głową kierowy i pasażera - żona cieszy się jak dziecko.
No i wogóle to bądz co bądz Chevy - znaczek jest super.
Co prawda dopiero zacząłem moją przygode z Traxem ale narazie jest fajnie.
Kupiłem 1,6 ponieważ za turbo 1,4 musiałbym dolożyć z ok 11 tys (fakt ze z 4x4). Uznałem ze jest to za duża dopłata jak na auto które bedzie 85% czasu jezdzić w miescie. Co do samego silnika to narazie nie mam zastrzeżeń choć szału nie ma. Moc do mojej aplikacji zdecydowanie wystarczy i zadowala.
Czasami mam problem z wrzuceniem 1 i 2. Brak 6 biegu - są momenty ze go brakuje ale bez przesady.
Bardzo fany
Przód - rewelacja. Tył - gorzej ale ciągle dobrze . Plus za kamerę cofania do której trzeba się chwile przyzwyczajać (wydaje różne dzwięki i nie zawsze wiadomo dlaczego). Czujniki tylne mogłyby być lepsze.
Podoba mi się. Dużo możliwości regulacji siedziska kierowcy i kierownicy. Plus za podłokietnik. Naprawde można wygodnie siąść. Oczywiscie jak na tą cenę. Plus za różnego rodzaju schowki itd.
Jeśli chodzi o sterowanie w kierownicy to widziałem lepsze w tej klasie. O ile sterowanie tempomatem jest ok o tyle sterowanie radiem i telefonem dosyć ubogie.
MyLink - dopiero się uczę. Teoretycznie wygląda bogato ale raczej chodzi topornie.
Cóż - wydaje mi się ze klima nie ma wielkiej mocy.
Mogłoby być lepiej. Nie wiem jak z grzaniem - zobaczymy w zimie.
Sporawo. O to mi chodziło
No wiec tak - geometria samochodu powoduje ze szum powietrza slychać już przy 80 km/h. Im wyżej tym gorzej. To była jedyna rzecz która na początku mnie zniechęcała do tego samochodu. Ale żona jakoś przekonała i póki co jakoś ten szum mi nie przeszkadza. Ale uczulam zeby sprawdzić czy akceptujemy taki efekt.
Narazie ciężko powiedzieć
Dla mnie fajna. Chociaż by w pełni ocenić potrzebuje jeszcze z 11 miesięcy.
Nie ma co oceniać...
Nie ma co oceniać...