Polecam silnik 2.0, po włączeniu klimatyzacji nie odczuwam spadku mocy. Ważna rzecz szczególnie w trakcie wyprzedzania. Zużycie paliwa minimalnie wyższe
Biegi wchodzą bez zarzutu, czasami trzeba poprawić wsteczny.
Samochód dla osób ceniących sobie komfort z prowadzenia samochodu. Zawieszenie miękkie, ja to w samochodach typu minivan. Układ kierowniczy bardzo dobry.
To słabszy punkt tego samochodu. Do tyłu przeszkadza środkowy zagłówek. Z przodu szerokie słupki przednie.
Myślę, że wszystkie na swoim miejscu. Przyciski od sterowania klimatyzacją są duże i łatwo trafić w trakcie jazdy. Fotel kierowcy sterowany w trzech płaszczyznach. Podłokietniki przy fotelach przednich. Mnóstwo schowków na drobiazgi: pod przednimi fotelami szuflady, we wszystkich drzwiach schowki, w podłodze schowki.
Klimatyzacja wydajna daje radę. Ogrzewanie trochę długo ale kabina jest bardzo duża.
Myślę, że w swojej klasie wypada najlepiej. Jechał ze mną kolega który posiada scenica, był w szoku. Siedzi się jak na fotelu przed telewizorem. Fotel cofnięty do końca, a na tylnej kanapie nie dotykasz kolanami przedniego fotelu. Mam 182 cm. wysokości.
Normalne w tej klasie samochodów.
Spalanie jak w silniku 2.0. Na trasie 10 l. gazu. W mieści między 10-12 l. Sprawdzałem inne marki palą tyle samo. Ale jak ktoś chce oszczędzać to niech kupi mniejszy samochód. Części eksploatacyjne są ogólnie dostępne. W serwisie chevroleta części są w przystępnych cenach. Jeżdżę od roku i nic nie nawaliło. Ogólnie to konstrukcja samochodu jest dość prosta. W internecie można kupić wszystko.
Kupiłem samochód za 13500 zł z 2004 r. W najbogatszej wersji z automatyczną klimatyzacją i pełną elektryką z przebiegiem 87 tyś. Tani bo ludzie nie znają tego samochodu i boją się kupować. Jak ktoś zna to ceni sobie i jeździ. Zamierzam jeździć tym modelem jeszcze jakieś 5 lat.
nic nie trzeszczy ani nie puka. Polecam
Nic się nie psuje. Tylko eksploatacja.
Brak. Dlatego kupiłem chevroleta
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 122KM 90kW