Dobre auto za małe pieniądze.
Jesli ktoś chce kupiś nowe auto :duże, wygodne,dobrze wyposażone(poduszki,ABS,klima....)dobej marki liczącej sie w świecie to POLECAM, no chyba ze ktos sie niezna to kupi to co jest mu znane i pewnie przepłaci!!!
Jak na silnik 1,4 i mocy 94KM -ok
do normalnej jazdy wystarczy,
trzeba tylko wiecej razy sięgać po drążek zmiany biegów przy wyprzedzaniu
lubi wysokie obroty-jak każdy 16V
Biegi wchodza bardzo ładnie
Pięknie trzyma sie drogi,cicho nawet na dużych dziurach-zawieszenie wielowachaczowe i dobre amortyzatory robią swoje
Jak na 4,5m sedana jest exstra
Wszystko na miejscu,dużo schowków,
Ogrzewanie bardzo wydajne ,klimatyzacja też
Jestem facetem 185cm i naprawde jest mi wygodnie ,wszystko pod ręką
bardzo dużo przestrzeni -co widać i czuć
Podwójne uszelki na drzwiach,dobre wyciszenie (na wolnych obrotach nie słychać silnika)po 3500tyś troche gorzej ale ogólnie jest fajnie
Z paliwem mogło byc lepiej,ale to auto waży 1200kg,przy takiech gabarytach i wadze, nie złym przyspieszeniu 0-100 w 11,6sek. to jest przecietny wynik jeśli chodzi o paliwo.W mieście 9-10L ,pewnym rozwiązaniem jest instalacja gazowa.Ceny w serwisie przecietne nie tyle co w toyocie ,audi....
raczej normalne jak :skoda ,fiat,daewoo... poinformowano mnie w serwisie marki GM.
JEST ZASADA -cena jest wymiernikiem jakości (ale czy w przypadku chevroleta lacetti?? TANI NIE ZNACZY GORSZY!!!Przy kupnie nowego auta trzeba zwrócić uwaga na to zeby nie przepłacić np.za marke bo napewno nie za jakość.Auta z europy stają sie zbyt drogie i mało konkurencyjne z autami azjatyckimi ( azjata zadowoli sie mniejsza pesją jak europejczyk a pracowac będzie wydajniej)
skoda octavia II -60tyś
ford focus -58tyś
toyota corolla-64tys
ale czy lepsze???????????jak sie trafi
miałem 3 lata corolle i osiwiałe prawie przez TOYOTE
Ja dałem 50tys za tak samo wyposażony samochód,a nic nie gorszy.POLECAM!!!!
Słabo przeszkolony serwis,miałem wrazenie ze wiem wiecej jak oni-może z czasem bedzie lepiej-źle zamontowany alarm
brak usterek
- zużycie paliwa dla silnika 1.4 i 16V 95KM 70kW