Lista ocen Chevrolet Lacetti (446)

3,6
~mrufek@buziaczek.pl
Hatchback 1.4 i 16V 95KM 70kW
i tu sie zaczyna, szyby w przednich drzwiach rysuja sie niemiłosiernie, raz wyminili na nowe z uszczelkami, pisałem do Chevroleta do W-wy, odpisali ze to moja wina "bo nie dbam nalezycie o szyby" :). nie podaruje im tego. Następnie rozsypały się uszczlki przy lusterkach, ogrzewania szyby raz grzeje raz nie, jak mu wygodnie. Kolejnie przy skrętach piszczy guma na przekaładni kierowniczej, a serwis smaruje (nie wiem czym) bo nie skutkuje. pare... (Bezawaryjność (drobiazgi))
3,2
~Miłośnik motoryzacji
Hatchback 1.6 DOHC 16v 109KM 80kW
Bardzo mnie dziwi że ludzie kupują nowe samochody,pokonują 1000 km i podniecają się jakie te ich nieszczęścia(nieudane lokaty swoich ciężko zarobionych pieniędzy)są wspaniałe.Ludzie kupcie sobie stare porządne auto ,wyremontujcie i cieszcie się że 60%waszych pieniędzy zostało wam w kieszeni.Weźcie rodzinkę na wczasy i cieszcie się życiem.Pozdrawiam .....miłośnik motoryzacji.Ps.Ja też jestem na kupnie samochodu przez rok analizowałem oferty... (Silnik)
4,2
~Kropel
Kombi 1.4 i 16V 95KM 70kW
Jest niezawodny w USA sprzedaje go Suzuki i firmuje swoim logo. Zbyt mało opcji dla potencjalnego nabywcy w Polsce.
3,3
~Krztsztof Wójcik
Kombi 1.6 DOHC 16v 109KM 80kW
samochód mało solidnie wykonany,z wielkim apetytem na paliwo i z zamałym bagażnikiem w wersji 5d
4,5
~CHEVY
Kombi 1.6 DOHC 16v 109KM 80kW
Auto nie do końca dopracowane patrz skrzynia i tworzywa w środku oraz zuż. paliwa. Pod względem komfortu, przestrzeni, funkcjonalności jest super. Wybrałbym teraz silnik 1800 ponieważ 1600 przy masie własnej ponad 1300 kg po załadowaniu troszke słabnie. Ogólnie auto udane i na nasze warunki finansowe.
4,4
~lechwitek@wp.pl
Kombi 1.6 DOHC 16v 109KM 80kW
jak na mój gust silnik trochę głośny przy większych prędkościach i ten jego odgłos-trochę warkotliwy,poza tym ok. (Silnik)
4,9
~Zbyszko
Sedan 1.6 i 16V 109KM 80kW
Genialny pojazd, nigdy więcej grupy Vaga... Tutaj znajduje się komfort dla uszu w odróżnieniu od 1,4 czy 1.6 Vaga czego tam wcale nie uświadczycie nawet w audi... Polecam gorąco
4,5
~poznaniak
Kombi 1.6 DOHC 16v 109KM 80kW
Naprawdę dobre auto za rozsądną cenę, raczej do używania na trasie niż w mieście. Apropo mojego spalania w mieście - jest ono wysokie - ale pokonuję krótkie odcinki w korkach (do 4 km) i pewnie dlatego takie wychodzi.
4,6
~manfred38@wp.pl
Kombi 1.8 DOHC 16v 121KM 89kW
autko prosto z salonu więc może się zbyt zachwycam ale to wersja Platinum i uważam że nie zmarnowałem pieniędzy, porównując oferty dilerów jest godne polecenia
3,5
~Paweł z Wałbrzycha
Kombi 1.4 i 16V 95KM 70kW
Do dobrej oceny mu troche brakuje ale to tylko koreańczyk.Może z czasem go troche dopracują. Ale nawet wtedy tylko naiwni będą go prubowali porównywać do takiej klasy jaką ma COROLLA czy FOCUS