Lista ocen Chevrolet Lacetti (446)

4,5
~Romik
Kombi 1.4 i 16V 95KM 70kW
Ogólnie porównują do aut o podobnej cenie - większy, lepsze opcje wyposażenia. Jedynym mankamentem typowe daewooskie spalanie - za duże.
4,5
~Styku
Hatchback 1.4 i 16V 95KM 70kW
Po przejechaniu 40 tys. kilometrów nie było żadnych poważnych ani mniej poważnych usterek. Wymiany amortyzatorów, tarcz i klocków hamulcowych uważam za normalne przy takim przebiegu. Jedyny minus to łatwo rysujący się lakier ale z tego co widzę po Toyocie chyba wszystkie nowsze auta mają "ekologiczne lakiery".
4,8
~Lukasss3 Z-ce
Sedan 1.6 i 16V 109KM 80kW
polecam wszytkim ten samochód którzy uwielbiaja komfort i przyjemnosc zjady.
4,9
~Manix
Sedan 1.4 i 16V 95KM 70kW
Za 44,5 tys. zł nic lepszego nie dostaniecie z takim wyposażeniem, komfortem i takimi osiągami.
~automaniak300@poczta.onet.pl
Sedan 1.6 i 16V 109KM 80kW
Na poczatku glosny ale teraz przy przebiegu 1600 km zrobil sie cichy (Silnik)
~NorV
Kombi 1.6 DOHC 16v 109KM 80kW
bardzo fajne auto, w przystępnej cenie. Niezłe osiągi i bardzo atrakcyjny wygląd. Piękny hatchback.
~wer
Sedan 1.4 i 16V 95KM 70kW
Jestem zadowolony, za cenę (42000 zł, sedan) dostałem samochód w pełni wyposażony, duży i wygodny. W tym przedziale cenowym nie było dla Lacetti alternatywy
4,2
~adre
Kombi 2.0 SOHC 16v 121KM 89kW
Kupiłem trzylatka zaraz po zakończeniu gwarancji. W ciągu 2,5 roku użytkowania przejechałem 45 tys. km. Ogólna ocena jest pozytywna. Silnik o dużej kulturze pracy, elastyczny, w razie potrzeby pozwala dynamicznie przyspieszyć nawet przy bardzo niskich obrotach - porównuję go z seatem leonem 1,6 TDI i Hyundaiem i 30 1,6 CRDI, jakimi miałem okazję trochę pojeździć (ale w szabrolecie są jednak 2 litry). Koszty eksploatacji niestety dość...
~szachin
Kombi 1.4 i 16V 95KM 70kW
w tych czasach odchodza juz do lamusa rożnice między np niemieckim super volkswaggenem a koreańskimi autkami. usterki zdarzają sie nawet w doskonałych markach a samochody uważane kiedyś za mierne potrafia obecnie jeździć bez usterek wiele lat. i tak chyba jest także z postkoreańskim chevroletem
4,8
~carribean
Kombi 1.4 i 16V 95KM 70kW
samochód wart ceny jaką za niego dałem a poza tym jak dotąd niezawodny i przyjemny dla oka (czarna perła)