bardzo fajne auto, w przystępnej cenie. Niezłe osiągi i bardzo atrakcyjny wygląd. Piękny hatchback.
Troche głośny na wysokich obrotach, ale to przyjemny lekko sportowy dźwięk:) Nieźle przyspiesza.
Dobrze zestrojona.Pracuje kulturalnie, biegi wchodzą bez problemów. Jedyna wada, ktora mi przeszkadza - przy zmianie biegów dźwignią trzeba pokonać gigantyczne odleglości. troche utrudnia to szybkie redukcje biegów.
Elegancki. Niezły na nasze drogi. Ładnie pokonuje nierówności. Pewnie sie prowadzi. Dobre wspomaganie.
Nic dodać nic ująć
Wszystko na swoim miejscu. Instynktowna obsługa. Po prostu doskonale:)
Klimatyzacja (mam manualną) dziala bardzo dobrze. Ogrzewanie również. W lato chłodno, w zime ciepło.
Dużo miejsca z przodu. Moi pasażerowie na brak miejsca na nogi na tylnej kanapie też nie narzekają.
Jest nieźle ale mogłoby być lepiej. Bywa głośno na nierównościach. Jak sie ma dobre radio, to przy potężniejszym basie słychać plastiki:/
Fakt że to 1,6. Nie ma co się spodziewać super ekonomiczności. Mogłoby być lepiej. Może gdybym mniej agresywnie jeździł to by zszedł do 8,5. Ale tak generalnie przy klimie itp. to pali ok. 9,6.
Bardzo dobre radio na CD, ABS, 4 poduszki, klimatyzacja manualna, el. szyby przód/tył za przystępną cenę.
Nic sie nie dzieje. Czasem słychac pompę wspomagania kierownicy.
Póki co to nic.
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 DOHC 16v 109KM 80kW