fajny wóz - powiem szczerze - nie myslałem, że tak szybko będe jeździł samochodem tej klasy
i ładny znaczek - złoty
cichy, szybko się nagrzewa, ładnie mruczy przy gazowaniu, wymaga dużej wprawy aby wyciągnąć dobre przyśpieszenie, trzeba umiejętenie operować pedałem gazu - prawdopodobnie jest to oprogramowanie związane z oszczędnością spalania - naciśnienięcie pedału "do dechy" powoduje że włącza się fabryczna sekwencja przyśpieszenia - dość kiepska - trzeba się tego nauczyć !
Jest jakiś inny-jakby obcy;)
w dawnym stylu - trzeba mieć pewna ręke - ma swój urok
(wolałbym automatyczną - przy następnym samochodzie:)
jestem bardzo zadowolony, na silnych nierównościach i dziurach zachowuje się troszke dziwnie - trzeba zwolnić, do lasu i polne drogi biorę samochód żony - moc i skrzynia tak skonfigurowane że to typowa szosówka, na małym błotku kręcą się już kółka w miejscu i inne takie tam, nie ma przyszłości jako terenówka;) na zakrętach jest słodki - przypomina peugeoty
wypchałem deske przy parkowaniu w stodole, niby widać ale nie wiem gdzie się kończy przód a gdzie tył ale do nikogo się nie przyznaję
jazda nie męczy, dali mi fajne radio
kierownica bardzo dobra, spocznik na lewą nogę - cudowna rzecz dla jeżdzących na zachodnich trasach (pozdrawiam tego kto to założył - tego nie wymyślili by w europie),
bardzo dobrze izolowany (można przeżyć zasypanie śniegiem), szybko grzeje, szyba odchodzi błyskawicznie, ciepły w zimie - nie wiem jeszcze jak klima
szkoda że nie miałem go jak byłem młody;) - tylna kanapa
poprostu cicho (normy amerykańskie)
co ciekawe instrukcja mówi o kilkuset pierwszych kilometrach aby je przejechać spokojnie i bez meczenia silnika -i zaiste po pierwszym tankowaniu spalił 8,9lna 100kil, a po drugim 7,3 przy spokojnej jeździe do 3tyś obrotów w cyklu mieszanym co przy tej mocy jest bardzo zadawalającym rezultatem a nawet zaskakującym w zimie
myśle że to chevrolet obniżył cene samochodów w Polsce - tak jak przed laty Dewwo- (czy jak to się pisze:)
elektronika głupieje troche - zegar, wskaźnik paliwa - ale to kłopoty z konserwacją fabryczna - tak podejrzewam i serwis sie dopiero uczy
(tak jest zawsze przy nowościach)
bez paniki
hiba riba