Ocena kierowcy - Chevrolet Lacetti Kombi

Długi mr, 20 lat temu
Silnik 1.4 i 16V 95KM 70kW
Rok produkcji 2004
Chevrolet Lacetti Kombi 1.4 i 16V 95KM 70kW 2004-2008 - Oceń swoje auto
całokształt jak najbardziej pozytywny, auto to przekonuje do siebie przede wszystkim w jeździe, olac to co mowia sprzedawcy, samochod jest ok.
mam na liczniki ok 900 km i moge powiedziec im dalej tym lepjej, po prostu sie rozkreca, bardzo mocny 3 bieg
moze troche za dlugie skoki i drązek ale co do samocj pracy nie mozna miec zastrzezen
zawieszenie twarda ale sprezyste - perfect na nasze drogi, wspomaganie hydrauliczne ok samochod bardzo zwrotny doskonale trzyma sie na zakretach
bez zastrzezen jak w kazdym samo. pzreszkadaja slupki
dla mnie jest ok
tak do konca nie mozge sie wypowiadac ale klima dziala ok
zdecydowanie najwiecej ze znanych mi amochodów tej klasy a nawet z klasy wyzej, bez problemow zajmuje sie miejsce za kierownica ja sam majac 191 "siadam za soba" i jest naprawde przestronie
klasa, bardzo dobrze wyciszony silnik, podwoje uszczelki przy drzwiach, w trakcie jazdy mozan swobodnie rozmawiac, podobnie jak wczesniej aspiruje do klasy wyzszej
nie jest źle, ok 9 srednie przy w wiekszości spokojnej jeździe w miescie moze nie powala z nog ale nie jest źle
za niecałe 50 tys za 1,4 5dr z klimą i takim wyposazeniem ??? jak najbardziej ocena 5
na razie bez problemow na ale auto ma 2 mc, nic wiecej ni moge powiedziec
na rzie bez problemów