Mozna bez kompleksow porównywać z Passatami, Audi czy BMW, ktore sa duzo drozsze. Mam tylko nadzieje ze jakosc wykonania okaze sie równie dobra.
Owszem, nie jest to wyscigowka tylko limuzyna, ale jak na ten ciezar auta to zupelnie przyzwoicie. 100 km/h na dwojce da sie osiagnac.
Ja akurat lubie takie, bo mozna zmieniac biegi jednym palcem, bez silowania sie z drazkiem.
Samochod jest bardzo wygodny, miekki, pokonywanie dziur w jezdni nie wiaze sie z zadnym dyskomfortem. To po prostu limizuna.
Mam czujnik parkowania :) Doskonala widocznosc do przodu, ale to pewnie dlatego ze fotel kierowcy jest umieszczony dosc wysoko.
Wszystko pod reka, szkoda tylko ze jest tak mało schowków, a te ktore sa, sa malo pojemne.
Wszystko dziala poprawnie, choc moglby sie szybciej nagrzewac w zimie.
Jeszcze raz powtarzam - limuzyna.
Owszem, silnik sluchac przy wysokich obrotach, ale jesli nigdzie Ci sie nie spieszy, Twoje uszy piesci tylko dzwiek dosc dobrego sprzetu muzycznego.
Duzo pali, nie da sie ukryc. Trudno zejsc ponizej 9 l na 100 km. Do tego jest szybki wiec kusi by cieszyc sie jazda i wciskac pedal gazu. Przy szybkiej jezdzie typu 160-180 km/h spala kolo 12-13 l/100 km.
No coz, targowac sie warto i mozna uzyskac duze rabaty. Za cene cennikowa bym jej nie kupil.
Katalizator do wymiany :(
Bez uwag - jak na razie.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 131KM 96kW