: Jak na ta masę to zbiera się super,oczywiscie jak ktos ma cięzką nogę to wtedy wir w baku
: Najbardziej na trasie dał w kość ten zatkany katalizator
Ma to coś-sylwetka rewelacyjna,silnik suuper tylko spalanie rzędu 14l gazu na 100km to trochę dużo ale jak się chce szybko przemieszczać z pkt A do pkt B to tak wychodzi,nie muszę szukać autka do ślubu bo już mam :)
Po wymianie filtrów,oleju i uszczelek śmiga jak burza ,a sonda lambda tez wymieniona
Biegi wchodzą precyzyjnie!!!
Na razie nic nie stuka i puka jak to miałem w poprzednim aucie ,jak na te gabaryty jest dobrze ,wymieniłem klocki i tarcze
Przydały by się czujniki cofania bo mimo automatycznie zmieniającego się lusterka od pasażera po wrzuceniu wstecznego biegu i tak trudno się parkuje tą limuzyną
Klimatronik chodzi bez zarzutu,ogrzewanie lusterek i szyb zarówno przedniej jak i tylnej w błyskawicznym tempie!!
Tutaj jest jak w prawdziwiej limuzynie!!wygodnie i dostojnie!!!mam 188cm wzrostu i jeszcze za mną też może usiąść osoba nie mała
Przy prędkościach do 130km/h jest suuper później troszkę głośniej ale do przyjęcia
Za tą cenę mógłbym mieć jakiegoś 10letniego składaka Niemca,ale ja wolę Chevi-jak mówią mechanicy :-) kupiłem od pierwszego właściciela z książką serwisową i wszystkimi instrukcjami!!
Oprócz wadliwiej zmieniarki cd nic się nie dzieje!!
Najpierw popsuta sonda lambda,później zatkany katalizator,na koniec chłodnica do wymiany no i 1200zł nie moje!!mam nadzieje ze już nic nie wyskoczy
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 i 16V 131KM 96kW