Zuzycie miasto ok 12 czasem udaje sie zejsc do 10,trasa srednio 10 przy predkosci 120 km/h okolo 8
Tu trzeba przyznac ze auto obszerne
ja placilem 127 000,a teraz nowe sprzedaja za 103 000 wiec krew mnie zalewa
wyciek ze skrzyni biegow,oraz dziwne dzwieki,elementy zawieszenia do wymiany,radio cd rysuje plyty,zapalajace sie kontrolki informujace o dzialaniu i nie dzialaniu systemow rownoczesnie,lakierowana tylna klapa juz drugi raz rdza wylazi,silownik dzwi pasazera do wymiany,silowniki klapy tylnej nie dzialaja w niskich temp.,pas kierowcy sie slabo zwija,alufelgi nie do sciagniecia w normalnych warunkach,10 dni po kupnie wymieniany regulator napiecia,serwis do bani nie wiedza co jest grane z tym samochodem(teraz zmienilem i jest ok),skrzypienie zawieszenia w niskich temperaturach,2 razy wzywano mnie na sprawdzenie usterek ukrytych(brak zawleczki laczacej ciegno hamulca i przecierajacy sie przewod kolektora),wymiana przewodu wspomagania...........wiecej czasu spedzam w serwisie ,niz z 11 letnim lublinem z silnikiem andorii z przebiegiem 300 000,zycze takiego przebiegu captivie,a klocki do wymiany juz i uklad wydechowy zezarty przez rdze
- zużycie paliwa dla silnika 2.0D 150KM 110kW