Oceny Chevrolet Camaro V Coupe 3.6 304KM 224kW 2006-2015

użytkowników kupiłoby ponownie
Pozytywne zaskoczenie

Najnowsze oceny Chevrolet Camaro V Coupe 3.6 304KM 224kW 2006-2015

Coupe 3.6 304KM 224kW
Szukałem samochodu na weekendy i przejażdżki - w tej roli sprawdza się perfekcyjnie. Przyciąga wzrok, jest łatwy w prowadzeniu i daje mnóstwo frajdy z jazdy. Części łatwo dostępne, wszelkie naprawy proste do ogarnięcia - chociaż od zakupu jeszcze nie wymieniłem nic poza olejem i filtrami :) Lać paliwo, wsiadać w wóz i cieszyć się z każdego kilometra.
Chevrolet Camaro V Coupe