Samochód z bardzo dobrym wyposażeniem za nieduże pieniądze. Samochód segmentu B za mniejsze pieniądze niż samochody segmentu A. Za 35 000 Pln mam nowy samochód z 3 letnią gwarancją el.szyby, tempomat , central zamek, 6 poduszek powietrznych , radio z 4 głośnikami, ESP, Hill Start Assist ( asystent ruszania pod górę) dzieloną tylną kanapę itp. Jest najbezpieczniejszym samochodem wg NCAP w swoim segmencie w 2011 roku.
W sprzedaży aut w roku 2012 dla klientów indywidualnych zajmuje 2 miejsce, zaraz po skodzie octavi.
Jak na miejskie auto kultura pracy i elastyczność jest wystarczająca. Silnik opla ( a może należy napisać General Motors )
Wyjątkowo dobrze przerzuca biegi, wsteczny nie haczy.
Twarde zawieszenie, dobrze trzyma się drogi na zakrętach.
Z przodu zadowalająco, z tyłu mam gratisowe czujniki cofania.
W stosunku do innych samochodów wygląda nowocześnie. Zegary jakby żywcem wyjęte z motocykla.
Wersja LS nie ma klimy, ale nawiewy oraz elektrycznie opuszczane szyby dają radę.
Bardzo dobrze. Wydaje mi się że jest lepiej nawet niż w Rio, Punto, czy Fabii. Nie mówiąc o Clio, Fiescie i innych.
W środku zastosowano dobre materiały wygłuszające, i jest naprawdę cichutko.
Dealer powiedział że pierwszy przegląd po 15 000 mam gratis, następne po 550 - 600 PLN. Zużycie paliwa jak na nowy samochód jest zadowalające.
Naprawdę wyśmienita cena ze względu na bogate wyposażenie standardowe. Za tą cenę nie znalazłem lepszej oferty.
Na razie wszystko w porządku.
Na razie wszystko w porządku.