Jestem zadowolony. W tej klasie samochodów to dobra propozycja za niewielką cenę. Trzeba oczywiście wiedzieć czego się oczekuje od samochodu i za ile. Za nieco ponad 30 tys mam kawał samochodu z niezłym silnikiem, i nie jest to Fiat.
Silnik bardzo mocny jak na swoją małą pojemność, przyjemnie radzi sobie z tym autem, przy tym cicho pracuje i mało pali.
Działa poprawnie ale bez fajerwerków.
Fajnie trzyma się zakrętów a zawieszenie jest całkiem sprężyste. Wspomaganie kierownicy chodzi dość ciężko jak dla mnie ...
Plus za świetne, duże lusterka zewnętrzne. Jedynie widoczność do tyłu jak to w sedanie ..
Całkiem współczesny samochód. Kierownica regulowana jednak tylko w jednej płaszczyźnie. Brak kilku istotnych kontrolek jak dla mnie, a kontrolka świateł drogowych wręcz razi w nocy .. ale może to kwestia przyzwyczajenia. Plastiki może i twarde ale fajnie wyglądają i nie trzeszczą. Jest kilka schowków,uchwytów i kieszeni w siedzeniach - myślę, że całkiem nieźle. Niezłe radio.
W sumie ocena nie wymaga komentarza. Jest OK.
Sporo miejsca i duża przestrzeń nad głowami nawet dla wysokich pasażerów. Bagażnik pojemny.
Jak na klasę samochodu bardzo dobrze, sam silnik bardzo cichy, najgłośniej słychać koła i to co spod nich uderza w nadkola
Jak ceny przeglądów to się okaże, póki co silnik na dotarciu i pali naprawdę niewiele.
Jedna z tańszych propozycji. Jak z jakością mechanizmów to się okaże po czasie. We wnętrzu lepiej niż w konkurencyjnej Dacii i porównywalnie z Fiatem Punto.
Nowy samochód.
Nowy samochód.