: Samochód jest bardzo zwrotny. Poza tym w stosunku do pozostałych konkurentów w tej cenie jest najładniejsze.
: Po 18 tys padło łożysko w pompie wody
Wiem, że ten samochód kosztował tylko 30tys, a nie 60tys, no ale tak poważne usterki przy małym przebiegu to dla mnie porażka
Silnik jest dozyć paliwożerny jak na tak mały samochód. Mój palo 7-8 litrów w cyklu mieszanym, a nie żyłuję go. Przy prędkości 100km/h z silnika dobiega gwizd (producent nie wie dlaczego). Przy przebiegu 18000 wymieniałem pompę wody.
Nie mam zarzutów
Przy przebiegu 23000 wymieniona przekładnia kierownicza (luzy na listwie) i jeszcze coś stuka.
Na to nie mogę narzekać
Wszystko w zasięgu ręki. Jedyny problem to mało miejsca na prawą nogę ze względu na układ kokpitu.
Dosyć szybko się nagrzewa, nie wiem jak z klimą bo nie mam :(
Ogólnie dużo miejsca jak na tak mały samochód
Powyżej 130 km/h głośno, ale ogólnie OK
Średnio 7-8 w cyklu mieszanym, ceny przeglądów koszmarne 700zł(nieparzyste)/1000zł(parzyste). Głupotą dla mnie jest wymienianie oleju w skrzyni biegów przy każdym nieprarzystym przeglądzie. Poza tym bardzo krótki okres między przeglądami, bo tylko 15000.
Jakość na fatalnym poziomie
Bardzo źle spasowane plastiki. Po 4000km wszystko zaczęło trzeszczeć. Po 8 miesiącach do wymiany amortyzatory tylnej klapy
18000 pompa wody
23000 przekładnia kierownicza
od 10000 wystarczy, że ktoś usiądzie z tyłu, a czasem tylko przestawi się siedzenie, zaświeca się lampka, że nie działają poduszki powietrzne.
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 DOHC 84KM 62kW