Ocena kierowcy - Chevrolet Aveo T200 Hatchback

Silnik 1.2 i 72KM 53kW
Rok produkcji 2006
Okres użytkowania: 1 rok
Chevrolet Aveo T200 Hatchback 1.2 i 72KM 53kW 2002-2006 - Oceń swoje auto
Zawieszenie : zawieszeni bdb, dużo miejsca w środku, aby ocenić to autko należy je ocenić nie tylko z zewnątrz ale należy usiąść za kierownicą i wtedy ocenić, dla zainteresowanych podaję numer GG chętnie odpowiem na pytania, chętnie również wymienię opinię z innycmi użytkownikami GG 6672456
należy uwzględnić przeznaczenie auta, więc jako autko wypada bdb, marka chevrolet wydaje mi się jest godna polecenia, mimo iż mało znana jest w Polsce, dla mnie jest OK, polecam zakup w ciemno szczególnie nowego, nabywca będzie bardzo zadowolony, acha nalezy wziąść pod uwagę cenę, moje koztowało 32 tyś i może nie mam dużo w nim bajerów (wspomaganie, abs, centralny zamek, poduszka kierowcy, lakier metalik, radio cd z głośnikami) to jak na takie duże autko to jest OK
1200 a raczej 1150cm to mały silnik i jak na tą wagę trochę za słaby, chyba 1400cm byłby lepszy, oszczędny, dynamikę ten silnik ostaje prawdziwą po dotarciu, jakieś 2000km, bardzo dobrze wyciszony (wielkie brawa), kulturka pracy bdb, polecam ten silnik szczególnie dla oszczędnych jeżdżących więcej po mieście, ale na trasie można spokojnie jechać 140km/h i to cicho (dobre wytłumienie), ja mam wersję 3 drzwiową i ta wydaje mi się najładniejsza, chatbeck 5D może i jest funkcjonalniejszy ale nie ma tej iskry dynamiki wyglądu
hm, ogólnie OK, nic nie haczy itd,
powiem tak: autko moje jest wysokie więc fajnie sprawuje sie na polskich drogach, niestety na autostradzie trzeba uważać bo nie trzyma się idealnie, po prostu auto jest wysokie a nie niskie więc środek ciężkości jest wysoko, zawieszenie bardzo fajnie pracuje, czuję się w nim jakbym miał małego vana
dla mnie super,no może tylnia szyba mała jak się patrzy w lusterku ale w mojej wersji 3D mam duże szyby w drzwiach i siedząc wysoko wydaje mi się że mam pełną kontrolę wokół, więc daję wysoką notę
wygodnie choć fotele kiepsko trzymają w bokach, nie rozumiem natomiast jednego: mam jedną poduchę a w miejscu pasażera nie, dlaczego nie zrobili jakiejś głębszej półeczki na torbę itd.. w tym miejscu!! Miejsca jest dużo, powiedziałbym że bardzo dużo jak na takie auto, mam fiata brava równeiż i poweim że więcej jest miejsca w aveo, szczególnie z przodu, pełen komfort
wydajny nawiew i nie można się przyczepić, wentylator pracuje cicho i wydajnie, natomiast w mojej wersji nie przewidziano filtra przeciwpyłkowego, ale znalazłem patent więc jakoś sobie radzę
bardzo duże auto, polecam i daję najwyższą punktację, więcej nić w punto, corsie itd...
nic dodać nic ująć-doskonale-!!!!!!!
dla mnie OK, wersja 1200 na miasto ale oszczędna, polecam, wysoka kultura pracy (4 cylindry) a nie jak u konkurencji 3, w na tym poziomie autka
czasy się zmieniają więc i propozycje konkurencji również są zachęcające, ja uważam że jest bdb
wiadomo auto nowe i przy tym przebiegu to nic się nie dzieje
nowe autko

Pb - zużycie paliwa dla silnika 1.2 i 72KM 53kW [l/100km]