Jak dla mnie bomba. W srodku zapach skory, luksus, wygoda. Wszystko elektryczne. Funkcji ma tyle ze pewnie i tak nigdy ich wszysykich nie poznam. Bede plakal jak bede mial go kiedys sprzedac.
Kupilem go jako moje 1 auto. Powiem tak - silnik to jak bramkarz w dobrym disco - facet odziany w garnitur, pod ktorym ukryte sa miesnie i sila! Tak, ten silnik daje mi wrazenia jak z jazdy moim 1,5 litrowym chopperem.
Super, nie czuc, ze zmienia bieg. Chwilke trzeba czekac na redukcje po kickdownie ale jak juz wejdzie nizej bieg to wciska w fotel.
Spodziewalem sie bardziej miekkiego auta, ale wygodne fotele aktywnie dopasowujace sie do ciala kierowcy to nadrabiaja:)
Dosc szerokie slupki szyby przedniej
Generalnie wszystko ok, tylko nie widac wyswietlaczy radia, klimy przy duzym sloncu.
Mam od 1 dnia wiec nie wiem .
Miejsca jest duzo ale mysle ze to auto do komfortowej podrozy 4 osob - 2 w charakterze duzych i 2 chudziaków.
Slychac tylko wiatr, ale tez nie najgorzej. Jedzilem tylko motorem wiec mi to nie przeszkadza. Silnik slychac tylko jak sie depcze:) Czuc wtedy ze sie ma 300 konne V8 w gablocie.
Za malo jezdze zeby sie wypowiedziec. Na pewno bierze zarowno benzyne i olej...
Taka fura za ceny rynkowe u nas - moim zdaniem 10/10.
- zużycie paliwa dla silnika 4.6 i V8 32 305KM 224kW