: Czekam na możliwą okazję aby się nim przejechać.
Piękne V8 z duszą i prawdziwym drewnem - dalsze auta to lipa. No może silniki były ok reszta plastik. Polecam jako 2 , 3 auto alternatywa dla W124 500 itp. Auto działa pozytywnie na wszystkich.
Silnik pracuje idealnie, można postawić pionowo monetę
Skrzynia automat - nie dorównuje silnikowi i trzeba bardzo wyraźnie dać jej do zrozumienia, że chcesz wyprzedzać i zredukować. Jednak to lata 90 a nawet 80.
Mi pasuje auto zestrojone komfortowo. Nie jest to typ twardego przecinaka połykającego każde zakręty.
Generalnie ma parę ciekawych rozwiązań a reszta jest tam gdzie powinna, intuicyjnie. Praktycznie jak Mercedes
Szybko się nagrzewa a klima - muszę reanimować. Jest szyberdach więc nie jest to pilne
Nikt nie ma prawa narzekać - tzn 4 osoby. No może wchodzenie do tyłu wymaga odrobiny elastyczności
Piękny dźwięk V8 - mam lekko dziurawy wydech, jednak nie łatam nie wymieniam. Bajka. Na luzie chodzi jak chopper a przy redukcji piękny ryk silnika wszystkich 300 koników
Najtańsza opcja na koniki mechaniczne. Eldorado, jest ich niewiele w dobrym stanie. Ja mam wersję EU. Polecam szczególnie osobą zrównoważonym finansowo i psychicznie. Odradzam osoby które tanio chcą kupić, potem tylko drutować kleić taśmą klejąca aby tylko pokazać innym. Szczególnie fanom BMW serii 3 .....
Auto ma swoje lata i swoją moc jednak wszystko jest pod kontrolą. To auto nie nadaje się dla osób które pytają ile spala i nie jest ich stać na bieżącą naprawę.
Brak czegoś co zatrzymało na trasie