Mimo ze auto jest wersji bazowej daje mnostwo frajdy z jazdy. irytuja jedynie drobiazgi
w trybie sport doskonale wrazenia, w trybie comfort i eco
trzeba dac mu chlapnac paliwa, ale srednia konsumpcja to 7,5l/100 wiec bardzo przyzwoicie
rewelacja
Doskonale zestrojony, obecnie im wiecej sniegu tym wieksza frajda. wyboje i nierownosci jezdni jakby nie istnialy.
Bez sastrzezen. irytuje jedynie koniecznosc silnego walniecia klapa silnika by ja domknac
Bardzo dobra. To moj pierwszy SUV i zero problemow
pokretlo radia mogloby, jak dla mnie byc z prawej, nie z lewej strony. mozna pomylic z klimatyzacja.
bardzo poprawne, z duza mozliwoscia regulacji i programowania, szybko nagrzewa jak i chlodzi. brak meczacego szumu nawiewow
dobre matrerialy mimo wersji bazowej, wygodne, niemeczace fotele, widocznosc wskaznikow doskonala.
minus za badziewne radio i nawigacje w systemie business.
jak na disla doskonale, mam dodatkowo wyciszone szyby przednie wiec przy jedzie do 100/h minimalne szumy toczenia czy np. z lusterek bocznych
7,5l/100 w trybie mieszanym - miasto, autostrada.
mechanicznie - premium
wyposazenie - economy. w doplatach skupilem sie na komforcie i bezpieczenstwie. w wersji bazowej modelu cala reszta jest tez bardzo bazowa
od nowosci "swierszcz pod deska rozdzielcza. serwis obiecal " kill him", ale jak dotad z braku czasu ( potrzeba 2-3 dni zaprzyjazniamy sie.
brak
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 20d 190KM 140kW