: Wentylator który już mnie dobija napisałem do fabryki bo inchape w Polsce nie może sobie z tym poradzić i ns siłę chcą mi wmówić ze ten typ tak ma. Teraz Polska.
Bardzo ładnie dopracowane detale i fajny samochód podczas prowadzenia .
Wystarczająca moc do tego modelu
Ok płynna nie szarpie
Skretne i dynamiczne
Jak narazie ok
Dobra
Jest dobrze
Niewiele jak w innych autach ale w moim działa źle juz raz klimatyzacja się zagotowała, assistance musiał schodowa auto w kabinie zrobiło się 50 stopni wentylator mało co nie wyskoczył z maski . Do dnia dzisiejszego serwis nie może sobie z tym poradzic 2 miesiące juz.
Bardo dużo miejsca
Mój egzemplarz jest głośny w kabinie słychać motor i ciągle zalaczajacy się wentylator na maxymalne obroty ponad 70 decybeli .
Mało Pali , ubezpieczenie rozsądne .
Mój model po dodaniu wszystkich opcji kosztował 250000 ale nie wyobrażam sobie kupować takiego auta w podstawowej wersji.
Komputer pokazuje cały czas ten sam poziom do uzupełnienia ad blue nie ważne czy przejdziesz 50km czy 3000 km . Trochę to jest niesmaczne .
Witam moje BMW X3 odebrałem jako jeden z pierwszych w Polsce kupiłem go w ciemno oglądając tylko w internecie prezentacje .
Od samego początku mam z nim problemy - auto ma rok a ja zaledwie zrobiłem 8000 tys km ponieważ połowę czasu spędził na postoju lub w serwis . Po 3000 km padło adblue po 7000 klimatyzacja a od samego początku serwis nie może sobie poradzić z wentylatorem który po wyłączeniu silnika załącza się na najwyższe obroty , efekt jest taki ze jak podjeżdża pod szkole lub dom to mnie nie widzą tylko słyszą , przykre to jest bo zabawka za 250000 tys powinna cieszyć a nie sprawiać obciach uzytnikowi .
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 20d 190KM 140kW