dla codziennego jeżdżenia w pracy na terenie całej Polski super
dobrze serwisowany spisuje się super żadnych usterek ,serwis po gwarancji w prywatnym warsztacie z autoryzacją BMW, zdala od
Bawaria Motor
bez uwag, denerwuje nieznacznie opóżniona reakcja na przyśpieszenie
jedzie jak po szynach,padły amortyzatory przód nie z winy auta ale naszych coraz lepszych ale ciągle dziurawych dróg
w trakcji super gorzej z parkowaniem nie czuje się przednich gabarytów pomimo czujników przytarłem wielokrotnie naroża zderzaka
jazda tym autem to ciągle przyjemność ,poczucie bezpieczeństwa
i gwarancji dotarcia do celu w różnych warunkach pogodowych
bez uwag
mam wersję z M-pakietem i niestety sportowe fotele na dłuższych trasach są za ciasne w plecach dla osób w wymiarze XXL
przy dużych prędkościach autostradowych szum powietrza i nieszczelności otworów drzwiowych na uszczelkach są uciążliwe w rozmowach jadących
w firmie koszty za niezawodność są warte tego, głównie to koszty dobrego serwisu i w właściwym czasie nic nie odpuszczam
wysoka cena zakupu powyżej 300 tyś. przy tym przebiegu bez awarii
jest ok.
na gwarancji wymienione łożyska kół przód i przekładnia kierownicy był luz a potem bez większych usterek producenta,wymiana cieknącego skraplacza klimatyzacji
pięciokrotnie wymieniona przednia szyba w ramach ubezpieczenia,powód niski kąt pochylenia,szybkie auto i kamienie i nie tylko na naszych drogach
- zużycie paliwa dla silnika 3.0 30d 258KM 190kW