: Bierzcie benzynę, naprawdę to lepszy wybór. Które opcje wyposażenia polecam. Automatyczne otwieranie/zamykanie klapy bagażnika. Z pilota. Wyciąganie zakupów, wkładanie bez konieczności odkładania toreb. Codziennie mi się przydaje. Kamera cofania. Must have, bardzo ułatwia, czujniki to za mało. Pakiet dodatkowego oświetlenia! Dzięki niemu w kabinie jest oświetlenie ambientowe. Podświetlenie wnętrza, schowków, listew na delikatny kolor bursztynowy. Wprowadza to 90% super klimatu wieczorami, zimą. Bardzo przyjemne, nastrojowe. Zestaw głośnomówiący. Super jakość, bezpieczeństwo, wygoda rozmów telefonicznych. Klikam "5" na kokpicie i dzwoni do teściowej. Odbieram przyciskiem z kierownicy. Zestaw hifi professional. Podstawowe audio jest słabe niestety. Z tym zestawem nawet słuchanie muzyki z radia jest dużą przyjemnością. Dach panoramiczny. Lepszy niż w Audi i VW, ponieważ: a) Większy b) Można całkowicie zasłonić (a nie przeźroczysta firanka) c) Świetne, aby poczuć klimat miasta, przyrody, świeże powietrze. Czego NIE polecam: łopatek do kierownicy. To znaczy one super wyglądają i są bajeranckie, dodają pazura sportowego wnętrzu. Ale przy skrzyni automatycznej praktycznie nie używam, bo ona jest zbyt dobra. Nie polecam także nawigacji. Szkoda pieniędzy, jest słaba, pomimo, że ją mam, to korzystam z tej w telefonie.