: silnik 177 KM - oszczędny i jak na 2,0d dość dynamiczny
: klima nie włącza się automatycznie przy wzroscie temp.,sygnał właczonych świateł
: nieszczelna uszczelka tylnych drzwi
jestem zadowolony
zaskakująco dobry, ale mam już 177 KM (w wyborze silników nie ma takiej opcji- do uzupełnienia !)
automatyczna -bardzo dobra , chociaż w górach nieraz gwałtownie zmienia z szarpnięciem, o 2 klasy lepsza niż miałem w Jeep-ie i Audi A6 Quatro 2,5D (2000r.),przy kupnie testowałem Hondę CRV w benzynie -automat tragicznie wolny,także VW Tiguan 2,0d automat lepszy niż w Hondzie, ale bez porównania gorszy niż w BMW X3
bez zarzutu, m.in. w zimie - w górach ,po śniegu
klima - za dużo regulowania , na funkcji auto sama powinna się włączać, w Audi A6 zdecydowanie było lepiej
bez rewelacji
rewelacyjne , ale jeżdżę dosyć spokojnie
samochód kupiłem w RFN w okresie niskiego euro dlatego jakość do ceny wychodzi doskonale, przy aktualnych cenach pewnie jest gorzej,jestem przed pierwszym przeglądem i jak mnie drogo skasują to pewnie zmienię zdanie, zastanawiam się czy jechać na przegląd do Wrocławia , czy do Niemiec (nie wiem gdzie jest taniej)
w czasie burzy otworzyły się wszystkie szyby i szyberdach, w serwisie stwierdzili,że to niemożliwe ?!
nie miałem poważnych usterek
- zużycie paliwa dla silnika 2.0d 150KM 110kW